Ana içeriğe atla

Medipol, İzmir TEKNOFEST’te teknoloji tutkunlarıyla buluştu

02.10.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi, 27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir Çiğli Havaalanı’nda düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir’de teknoloji severlerle buluştu.

teknofest_2023.jpeg

İstanbul Medipol Üniversitesi, Cumhuriyetimizin 100. yılında İzmir’de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılarak yaptığı çalışmaları teknoloji severlerle buluşturdu. Medipol standına gelen çok sayıda ziyaretçi, zengin içerikleri görebilme fırsatı elde ederken Aksolotl maskotuyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde sürdürülen dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de de büyük ilgi gördü.

REKTÖR CERAN: TEKNOFEST, GENÇLERE İLHAM VERİYOR

TEKNOFEST’in açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran, stantları gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜRKSAT ve TÜBİTAK gibi Türkiye’nin gelişmesinde önemli hizmetleri olan öncü kuruluşları da ziyaret eden Ceran, Medipol standında görev yapan personelimiz ve ziyaretçilerle de sohbet etti. Ceran, TEKNOFEST’in gençlere ilham veren önemli bir organizasyon olduğunu ifade ederken “Cumhuriyetimizin 100. yılında önce İstanbul sonra Ankara ve şimdi İzmir’deyiz. Medipol olarak TEKNOFEST’in paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. İçinde olduğumuz bilim çağında gençlerimizin önünün açılması adına TEKNOFEST son derece önemli bir altyapı ve önemli bir dinamik.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 02/10/2023 - 14:08