Malezya Pahang Üniversitesinden Medipol’e ziyaret

06.03.2023

Malezya Pahang Üniversitesinden gelen heyet, üniversitemize ziyarette bulunarak eğitim iş birliği talebinde bulundu.

a16a3959.JPG

Malezya Pahang Üniversitesinden Prof. Dr. Yuserrie Zainudin ve beraberindeki heyet, üniversitemize ziyarette bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’la bir toplantı gerçekleştiren heyet, eğitim ve iletişim iş birliği talebinde bulundu. İki üniversite arasında yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, Doç. Dr. Elif Baykal ve Uluslararası İş Geliştirme Sorumlusu Abdullah Selim Vardarbaş da yer aldı. Malezya Pahang Üniversitesi heyeti, toplantı sonrası öğretim üyelerimizle görüşmeler gerçekleştirirken SABİTA başta olmak üzere üniversitemizin çeşitli birimlerinde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 06/03/2023 - 15:02