Kariyer Merkezimiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile görüştü

01.08.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi ekibi, 2 günlük Ankara ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi ile görüşmelerde bulundu.

kariyer.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezine ziyarette bulundu. Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil önderliğindeki ekip, ilk olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezine ziyarette bulundu. Görüşmede öğrenciler için gerçekleştirilebilecek kariyer imkanları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Öğrencilerin ve mezunların potansiyellerini ortaya çıkararak bireysel ve mesleki gelişimlerine fayda sağlayacak yeni nesil yetkinlikler de görüşmede tartışmaya açıldı. Ankara ziyaretinin ikinci gününde ise Kariyer Merkezimiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda “Ulusal Staj Programı” hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencilerinin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen ‘Yetenek Kapısı Platformu’nu daha aktif kullanması için fikir birliğine varıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/08/2023 - 16:14