“İstanbul Study Tour”, Medipol ev sahipliğinde gerçekleşti̇

21.11.2023

BERNICA Projesi̇ kapsamında Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından organize edilen “İstanbul Study Tour” sona erdi.

beslenmediyetetik.jpg

Avrupa Birliği destekli BERNICA Projesi kapsamında 5 günlük “İstanbul Study Tour” toplantıları ve inceleme gezileri düzenlendi. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından organize edilen etkinlik boyunca beslenme ve diyetetik alanında müfredat oluşturma konusunda katılımcılara eğitimler verildi. Avrupa ve Türkî Cumhuriyetlerden 35 kişinin katıldığı etkinlik, Kavacık Limak Eurasia Otel’de yapıldı. Katılımcılar etkinliğin son gününde yapılan gezi programı çerçevesinde SABİTA ve Teknoloji Transfer Ofisi başta olmak üzere kampüslerimizde ziyaretler gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 21/11/2023 - 15:55