İletişim Fakültesine akreditasyon belgesi takdim edildi

08.06.2023

İletişim Fakültesine bağlı üç bölümün İLEDAK (İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu) tarafından akredite edilmesi, düzenlenen belge takdim töreniyle kutlandı.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesine bağlı Medya ve Görsel Sanatlar, Radyo, Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümlerinin İLEDAK (İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu) tarafından akredite edilmesi, düzenlenen belge takdim töreniyle kutlandı. Rektörlükte gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran, Rektör Danışmanı ve Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Recep Öztürk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz, İLEDAK Başkanı Prof. Dr. Recep Tayfun, İLAD Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Jale Sarmaşık ile İletişim Fakültemizin öğretim üyeleri katıldı. Törende İLEDAK tarafından İletişim Fakültesine akreditasyon belgesi takdim edildi.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 24 FAKÜLTE ARASINDA

21-23 Aralık 2022 tarihlerinde İLEDAK ekiplerince yapılan ziyaretlerde, tutarlılık incelemeleri ve genel değerlendirmeler sonucu İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi 3 bölümüyle akredite olmaya hak kazanmıştı. 3 Mart 2025 tarihine kadar akredite edilen bölümlerle birlikte fakültemiz, ÖSYM kılavuzunda yer alan 72 iletişim fakültesi içerisinde akredite edilmiş bölüme sahip 24 fakülte arasında yer almıştı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/06/2023 - 15:13