Eczacılık Fakültemiz ve Johnson & Johnson Türkiye arasında iş birliği

10.10.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Johnson & Johnson Türkiye arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında ‘Mentorluk Programı’ düzenlenecek.

ecz.joh_.jpg

Johnson & Johnson Türkiye’nin WLI & DEI (Women’s Leadership & Inclusion ve Diversity, Equity & Inclusion) çalışan kaynak grubu önderliğinde gerçekleştirilen program kapsamında Johnson & Johnson Türkiye ile İstanbul Medipol Üniversitesi arasında nihai protokol imzalandı. İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri için başlatılan programda 18 mentor ve 21 danışan yer alırken öğrencilerin sektör uzmanlığı hakkında desteklenmesi amaçlanıyor. Mentorluk programı Johnson & Johnson Türkiye bünyesinde çalışan gönüllü ekiplerin destekleriyle hayata geçerek 6 ay boyunca devam edecek. Ayda bir kez 1 saat olmak üzere 6 oturum olarak planlanan görüşmelerde, Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz sektör hakkında uzman tavsiyeleri alabilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, projeyle öğrencilerde sektör farkındalığı yaratarak güçlü bir profesyonel ağ geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/10/2023 - 16:17