Doç. Gezmen, ‘Türk Keneşi Gençliği Ağ Oluşturma Paneli’ne katıldı

12.05.2023

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Başak Gezmen, ‘Türk Keneşi Gençliği Ağ Oluşturma Paneli’ne katıldı.

basakgezmen.jpg

Türk Devletleri Teşkilatı üye ve gözlemci ülkeler Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Macaristan, KKTC’den gelen gençlerin katılımıyla ‘Türk Devletleri Teşkilatı İkinci Genç Girişimciler Forumu’ ve ‘Beşinci Genç Liderler Forumu’ İstanbul’da düzenlendi. İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Başak Gezmen’in de katıldığı forumda ‘Türk Keneşi Gençliği Ağ Oluşturma Paneli’ gerçekleştirildi. Blok zinciri, ekogirişimcilik, dijital iletişim ve akıllı şehir teknolojileri konularının tartışıldığı panelde Gezmen, dijital iletişim başlığı altında dijital mahremiyet, dijital dünyada etik ve veri güvenliğinin önemi konularında bilgi verdi. Son yıllarda artan dijital bağımlılık hakkında çözüm odaklı projelerin artırılmasının ihtiyaç olduğunu vurgulayan Gezmen, dijital minimalizme de dikkat çekti.

Son Güncelleme Tarihi: 12/05/2023 - 09:05