Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü kongreden ödülle döndü

15.05.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü akademisyenleri, 30. Avrupa Foniatristler Birliği Kongresi’nde iki ödül birden kazandı.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü akademisyenleri 30. Avrupa Foniatristler Birliği Kongresi’nden ödülle döndü. Akademisyenlerimizden Prof. Dr. Seyhun Topbaş ve Öğr. Gör. Eda Uzuner ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Doç. Doktor Ayşegül Batıoğlu Karaaltın’ın “Adaptation of Self-Evaluation of ‘Communication Experiences After Laryngectomy’ Scale Into Turkish: Validity and Reliability Study” başlıklı sözlü bildirisi “The European Phoniatrics Elsevier Speech Language Award” ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Seyhun Topbaş ve Öğr. Gör. Safiye Tekkeli’nin “Evaluation of Perceptual and Fiberoptic Endoscopic Swallowing in Patients with Acute Stroke: Investigation of the Relationship Between TR-MMASA, P-AS and FOAS” başlıklı sözlü bildirileri ise “2023 European Phoniatrics XION Voice Award” üçüncülük ödülünü kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: 13/07/2023 - 12:09