Dinçer ve Yüksel’in çalışması Applied Soft Computing’de yayımlandı

14.12.2022

İşletme ve Yönetim Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hasan Dinçer ve Doç. Dr. Serhat Yüksel’in yer aldığı çalışma Applied Soft Computing dergisinde yayımlandı.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hasan Dinçer ve Doç. Dr. Serhat Yüksel’in yer aldığı “A Hybrid Decision Making Approach for New Service Development Process of Renewable Energy Investment” başlıklı çalışma Applied Soft Computing dergisinde yayımlandı. Son iki yıllık etki faktör ortalaması 8,26 olan Applied Soft Computing’de yayımlanan çalışmada toplam 3 yazar yer aldı. Çalışmada öğretim üyemiz Dinçer 2., Yüksel ise 3. yazar oldu. Söz konusu çalışmada bulanık karar verme tekniğinin dünyadaki en önemli araştırmacılarından Prof. Luis Martinez ise baş yazar olarak yer aldı.

Makaleye ulaşmak için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:30