27.09.2023

Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi

skuam

Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 27 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen "Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılında Sürdürülebilir Kalkınmada Üniversitelerin Rolü Zirvesi" başlıklı etkinlik, Güney Kampüs’te gerçekleşmiştir.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Öztürk ve İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik’in açılış konuşmalarını yaptığı etkinlikte, Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Tamer Atabarut, İTÜ öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ebru Acuner Türet ile Dr. Öğr. Üyesi Burak Barutçu, MİKADO Genel Müdürü Şadan Ertekin Mis, Birleşmiş Milletler SDSN Türkiye Koordinatörü Bahar Özay, İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sezgin Huysal ile Sürdürülebilir Yaşam Okulu Kurucusu Aslı Dede konuşma yaptılar.

Son Güncelleme Tarihi: 23/01/2024 - 11:52