Sağlık Çalışanlarına Yönelik Sağlık Hukuku Eğitimi ve Farklındalığı

18.10.2023

İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi

ilaçvesağlıkhukuku

İlaç Ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim tarihinde “Sağlık Çalışanlarına Yönelik Sağlık Hukuku Eğitimi ve Farklındalığı” başlıklı etkinlik düzenlenecek. Etkinlik, Bursa Şehir Hastanesi saat 11:00’da başlayacak.

İstanbul Medipol Üniversitesi İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alaaddin Egemenoğlu, Sağlık Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Alan ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürkan Sert, İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyeti kapsamında Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Dursun Topal ve hastane çalışanları ile “Sağlık Hukuku Eğitimi ve Farkındalığı” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Bursa Şehir Hastanesi ile “Sağlık Hukuku Eğitimi ve Farkındalığı” başlığında eğitim verilmesi hususunda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 23/10/2023 - 11:06