Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2023-2024 Güz Dönemi Ara Sınavı Mazeret Sınavı Başvurusu

22.11.2023

Mazeret sınavı başvuruları 22 Kasım-04 Aralık 2023 tarihleri arasında, Yüksekokul Müdürlüğümüze şahsen (elden) yapılacaktır. Bu tarih aralığı dışında mazeret beyan eden öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Sınav çakışması ve Sağlık raporu sebebiyle sınavlara katılım gösteremeyen öğrencilerin mazeret sınavı başvuruları kabul edilecektir.

Sınav şekli Ödev/Proje olan derslere mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Sağlık mazereti sebebiyle mazeret sınavı talebinde bulunacak öğrencilerin, sağlık raporunun düzenleme tarihini izleyen 5 iş günü içerisinde Yüksekokul Müdürlüğüne mazeret sınavı başvuru formu ekinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Mazeret sınavları 18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, Sınav takvimi daha sonra ayrıca ilan edilecektir.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 22/11/2023 - 14:39