İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

30.01.2023

Fakültemiz programlarında öğrenim gören öğrenciler muafiyet başvurularını 31.01.2023-10.02.2023 tarihleri arasında Fakülte Sekreterliğine şahsen yapacaklardır. Posta veya mail yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır. Hazırlık öğrencilerinin muafiyet başvuruları hazırlıktan başarılı olduktan sonra alınmaktadır.

**Çift Anadal öğrencilerinden mezun olma durumu dışında ara dönemde muafiyet başvurusu kabul edilmemektedir.

**Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Teslim Edilecek Evraklar

-Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)

-Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriği gerekmektedir.).

-Muafiyet Başvuru Formu (Öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları, AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir. Çok fazla ders saydırmak isteyen öğrenciler muafiyet formundan birden fazla çıktı alabilirler).

***Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 30/01/2023 - 15:57