İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mazeret Sınavı Başvurusu

20.11.2023

Mazeret Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Mazeret sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz 'Mazeret Sınavı Başvuru Formunu' doldurarak sınavdan sonraki 5 İŞ GÜNÜ içerisinde aşağıda belirtilen ek evraklarla birlikte sekreterliğe ELDEN teslim etmelidir.

-Mazeret Sınavları başvurusu 26 Kasım-7 Aralık 2023 tarihleri aralığında sekreterliğimize şahsen (elden)  yapılacaktır.

-Mazeret Sınavları 18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, sınav takvimi üniversitemiz web sitesinde ayrıca ilan edilecektir.

Herhangi bir sağlık sorunu ya da sınav çakışması yaşamayan öğrencilerimiz isteğe bağlı olarak mazeret sınavlarına katılamazlar.

Sağlık Sorunu Yaşayan Öğrenciler;

-Sağlık Raporu

-İmzalı Mazeret Dilekçesi

Sınav Çakışması Yaşayan Öğrenciler;

-İlgili Çakışmanın Ekran Görüntüsü

-İmzalı Mazeret Dilekçesi

İlgili evraklar 5 İŞ GÜNÜ içerisinde teslim edilmezse öğrenci mazeret sınavı hakkını kaybeder.

*Şehir dışında olan öğrencilerimiz [email protected] adresine MAİL atmalıdır.

*Fakülte duyurularını takip etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Duyurulardan haberdar olmayan öğrencilerin mağduriyetlerinden fakülte sorumlu değildir.

Son Güncelleme Tarihi: 01/12/2023 - 16:21