İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Başvuruları

03.04.2024

Mazeret Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Mazeret sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz 'Mazeret Sınavı Başvuru Formunu' doldurarak sınavdan sonraki 5 İŞ GÜNÜ içerisinde aşağıda belirtilen ek evraklarla birlikte sekreterliğe ELDEN teslim etmelidir.

-Mazeret Sınavları başvuruları sekreterliğimize şahsen (elden)  yapılacaktır.

-Mazeret Sınav takvimi ve tarihleri üniversitemiz web sitesinde ayrıca ilan edilecektir.

Herhangi bir sağlık sorunu ya da sınav çakışması yaşamayan öğrencilerimiz isteğe bağlı olarak mazeret sınavlarına katılamazlar.

Sağlık Sorunu Yaşayan Öğrenciler;

-Sağlık Raporu

-İmzalı Mazeret Dilekçesi

Sınav Çakışması Yaşayan Öğrenciler;

-İlgili Çakışmanın Ekran Görüntüsü

-İmzalı Mazeret Dilekçesi

İlgili evraklar 5 İŞ GÜNÜ içerisinde teslim edilmezse öğrenci mazeret sınavı hakkını kaybeder.

*Şehir dışında olan öğrencilerimiz [email protected] adresine MAİL atmalıdır.

*Fakülte duyurularını takip etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Duyurulardan haberdar olmayan öğrencilerin mağduriyetlerinden fakülte sorumlu değildir.

Son Güncelleme Tarihi: 03/04/2024 - 11:15