İngilizce Hazırlık Güncellenen Sınıf Listeleri

09.10.2022

2022-23 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık eğitimi 1. Dilim sınıf listeleri öğrencilerin devam durumları, sınıf mevcutları ve yeni katılan öğrenciler göz önünde bulundurularak güncellenmiştir. Güncel listeye dilokulu.medipol.edu.tr adresinden ulaşılabilir. Öğrencilerin 10.10.2022 tarihinden itibaren yüz yüze ve online derslere bu listeye göre katılması gerekmektedir.

Sınıflar öğrencilerin bölümleri ve seviye belirleme sınavından aldıkları notlar dikkate alınarak oluşturulmuştur ve isteğe bağlı sınıf değişikliği yapılmamaktadır.

Eğer listede öğrenci numaranızı göremiyorsanız bağlı bulunduğunuz birimin derslerinin başlama saatinden yarım saat önce A Blok AZ-01 numaralı ofise başvurmanız halinde kaydınızla ilgili bir sıkıntı yoksa uygun bir sınıfa yerleştirileceksiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 18/01/2023 - 15:50