İngilizce Hazırlık 4. Dilim Duyurusu

12.04.2023

2022-23 Akademik Yılı Hazırlık Eğitimi 4. Dilim akademik takvimde planlandığı üzere 18 Nisan Salı günü başlayacaktır. Dersler YÖK’ün kararına istinaden hibrit olarak dersliklerde işlenecek, isteyen öğrenciler derslere 3 gün yüz yüze katılabilecek, isteyenler bu 3 gün aynı zamanda Microsoft Teams üzerinden de açılacak olan dersleri online olarak takip edebileceklerdir. Diğer iki gün orijinal planlama takip edilerek tamamen çevrimiçi gerçekleşecektir.

Öğrenciler birimlerine göre hibrit ve çevrimiçi derslerinin haftalık programına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilir.

Ramazan Bayramı öncesinde 18, 19 ve 20 Nisan dersleri birimlere göre belirlenmiş saatlerde, ancak tamamen çevrimiçi olarak işlenecektir. Yüz yüze derslikler bu haftaya mahsus olarak kullanılmayacaktır. Hibrit eğitim 24 Nisan Pazartesi itibariyle başlayacaktır.

YÖK’ün vermiş olduğu karara istinaden, 2022-2023 akademik yılında devamsızlık gerekçesiyle başarısızlık olmayacak, devamsızlık gözetilmeksizin bütün öğrenciler PLAT ve PLAT-Makeup sınavlarına girebilecektir. Ancak öğrencilerin derse katılımlarının takibi için ders takip çizelgesi her ders için doldurulmaya devam edilecektir.

Derste devam şartı aranmayacak olmasına rağmen, portfolio yazımı ve sunum gibi değerlendirme yapılan günlerde öğrencilerin daha önce duyurulan saatte çevrimiçi veya yüz yüze olarak derste bulunmaları öğrenci sorumluluğundadır ve duyurulan saatlerde değerlendirmeye katılmamış öğrenciler için bir telafi söz konusu değildir.

Son Güncelleme Tarihi: 24/04/2023 - 15:55