İngilizce Hazırlık 3. ve 4. Dilim ESP Dersi Hakkında

12.02.2024

2023-24 Bahar Döneminde III. ve IV. Dilimler boyunca takip edeceğiniz ESP (Mesleki İngilizce) dersleri eltpublications.com platformu üzerinden asenkron olarak işlenecektir.

Öğrencilerimizin izleyecekleri derslerin videoları, Teams ekiplerine kaydedilecek ve öğrenciler dersleri asenkron olarak bu ekiplerden izleyeceklerdir. Öğrencilerin okudukları bölümlere göre hangi ekiplere kaydolacakları bilgisi aşağıdaki dosyada verilmiştir. Lütfen yalnızca kendi bölümüz için açılmış ekibe kaydolun.

Platform üyeliğinizi oluşturmak, MS TEAMS ekiplerine kaydolmak için aşağıdaki linkte yer alan klavuzda geçen adımları sırasıyla yapmanız gerekmektedir.

ESP PLATFORMU KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Öğrencilerimizin ekte verilen direktifler gereğince platform üyeliklerini tamamlayıp okudukları departman ile ilintili olan dersleri izlemeleri ve verilen süreler içerisinde istenilen aktiviteleri yapmaları beklenmektedir. Tüm not değerlendirmeleri platform üzerinde yapılacak aktivitelerin puanları üzerinden yapılacaktır.

ESP dersinden alınacak olan notlar öğrencilerin dilim ortalamasının %10’unu oluşturmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 12/02/2024 - 13:09