İngilizce Hazırlık 2. Dilim TAT Sınavı

25.01.2023

İngilizce Hazırlık 2. Dilim TAT sınavı 28 Ocak 2023 Cumartesi günü Kavacık Kuzey Yerleşkesinde A ve C Bloklarda gerçekleşecektir. Sınav LOW & HIGH seviyeler için 09.00’da, MEDIUM seviye için 12.30’da, ikinci öğretim öğrencileri için 18.00’da yapılacaktır. Sınav derslikleri, normal dersliklerden farklı olabilir.Lütfen sınav saat ve dersliğinizi öğrenci numaranızla aşağıdaki listeden kontrol ediniz.

Listede numarasını bulamayan öğrenciler kendi seviyelerinin sınav başlangıç saatinden bir saat önce (LOW ve HIGH seviye için 08.00’de, MEDIUM seviye için 11.30’da) A Blok AZ-01 numaralı ofise başvurarak sınava nerede gireceklerini öğrenebilir.

Sınavda dikkat edilmesi gerekenler:

·         Öğrencilerin sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

·         Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında geçerli bir kimlik bulundurmaları ve kendi kurşun kalemlerini ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir. Sınav süresince kalem ve silgi alış-verişi yasaktır.

·         Akıllı telefon ve saatlerin sınav başlangıcında uçak moduna alınıp kapatılarak sınav gözetmenine teslim edilmesi gerekmektedir. Telefonunu veya akıllı saatini teslim etmeyen öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır.

·         Öğrencilerin yalnızca optik forma kodladıkları cevapları değerlendirilecektir. Öğrenciler yalnızca kitapçığa işaretledikleri ve optik forma geçirmedikleri sorulardan puan alamayacaktır.

·         Optik kağıdını doğru şekilde doldurmak öğrencinin sorumluluğundadır. Kitapçık türünün işaretlenmemesi veya optiğin yanlış doldurulması sonucunda öğrenci 0 alacaktır.

·         Dinleme bölümü başladıktan sonra gelen öğrenciler, ilgili dinleme parçası bitene kadar sınava alınmayacaktır.

·         Öğrenciler sınav başladıktan sonra 40 dakika boyunca sınavdan çıkamazlar. Sınavını bitiren öğrencilerin koridorda beklemesi yasaktır.

·         Sınav esnasında tuvalet kullanımına izin verilmeyecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 25/01/2023 - 14:43