Eğitim Fakültesi Muafiyet Başvuru İşlemleri

19.09.2022

Fakültemiz programlarında 2022-2023 eğitim öğretim yılı DGS ve Çift Anadal kayıtlı öğrencilerin muafiyet başvuruları 19.09.2022-23.09.2022 tarihleri arasında saat 23:59’a kadar aşağıdaki mail adreslerine, başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir.).
  • Muafiyet Başvuru Formu (Formun eksik olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir. Çok fazla ders saydırmak isteyen öğrenciler muafiyet formundan birden fazla çıktı alabilirler).

***Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→ Eğitim Fakültesi-Bölümler→(Örn) İlköğretim Matematik Öğretmenliği→Program Bilgileri→Ders Planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

**Her öğrenci kayıtlı olduğu bölümün mail adresine başvuruda bulunmalıdır.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı için: [email protected]

İngilizce Öğretmenliği Programı için: [email protected]