Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınavı Başvuru Duyurusu

21.11.2023

• Mazeret sınavı başvuruları 20 Kasım-01 Aralık 2023 tarihleri arasında, Eğitim Fakültesi Sekreterliğine şahsen (elden) yapılacaktır. (anılan tarihten sonra ve e-mail olarak gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)
  • Mazeret sınavı başvurularında, mazeretinizi belirten belge (sağlık raporu ve sınav saati çakışmasını gösteren mebis ekran görüntüsü) başvuru formu ile birlikte getirilmelidir.
  • Mazeret durumunu belgelendiremeyen öğrencilerin, Mazeret sınavı başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Sınav şekli Ödev/Proje olan derslerin mazeret sınavı yapılmayacaktır.
  • Mazeret sınavları 18-24 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, Sınav takvimi daha sonra ilan edilecektir.

• Sınav tarihi itibariyle 5 iş günü içerisinde mazeret sınavı başvurusunda bulunulması gerekmektedir. (5 iş günü geçen başvurular kabul edilmeyecektir.)

***Mazeret Sınavı Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 21/11/2023 - 11:17