Ara Dönem İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuruları

16.01.2023

Ara Dönem İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı31 Ocak 2023 tarihinde yüz yüze yapılacaktır. Bu sınavdan 75 ve üzeri not alan öğrenciler İngilizce hazırlıktan muaf olacak, 60-74 puan arasında alan öğrenciler 2 Şubat 2023 tarihinde online olarak yapılacak olan konuşma sınavına alınacak ve bu sınav sonucuna göre muafiyet durumları belirlenecektir.

·         Sınava girmek için bir not veya devamlılık şartı yoktur. Başvuru tarihleri içerisinde aşağıda verilen linkten başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

·         Linke erişim sağlayabilmek için öğrenci mail adresleriniz ile (@std.medipol.edu.tr uzantılı) Outlook ile öğrenci mailinize giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

·         Linke tıklamadan önce kendi öğrenci mailinize giriş yaptığınızdan emin olun. Başkasının mail adresiyle giriş yapan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

·         Sınav başvuruları 16 Ocak ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında açık olacaktır. Başvuru tarihleri içerisinde başvurusunu tamamlamayan öğrenciler sınava alınmaz.

31 Ocak tarihindeki sınavdan 60-74 arası not alan öğrenciler 2 Şubat günü konuşma sınavına girecektir. Konuşma sınavı Microsoft Teams üzerinden yapılacağından öğrencilerin Microsoft Teams hesapları ile ilgili olası problemleri sınavdan önce çözmüş olmaları gerekmektedir.

• Ara dönem muafiyet sınavının telafisi yoktur.
  • Sınava girip muaf olan öğrenciler ikinci dönem İngilizce Hazırlık derslerine katılamazlar.
  • Muaf olan öğrencilerin ikinci dönem bölümlerine başlayıp başlayamayacaklarını ilgili bölüm sekreterliğinden öğrenmek öğrencilerin sorumluluğundadır.

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme Tarihi: 16/01/2023 - 11:12