2022 DGS EK Kontenjan, Burs ve Ücret Bilgisi

05.10.2022

Kontenjan bilgisi için TIKLAYINIZ.
Burs ve indirim olanakları ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ.
2022 DGS Ek yerleştirme kılavuzuna göre önlisans mezuniyet alanları ve dikey geçiş yapılabilecek lisans bölümleri için TIKLAYINIZ.
Yerleşke bilgileri için TIKLAYINIZ.

Programların ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.
İngilizce programların zorunlu hazırlık sınıfı ücret bilgisi için TIKLAYINIZ.

DGS TABAN VE TAVAN PUANLARI

2021 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2020 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2019 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2018 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2017 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2016 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2015 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2014 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2013 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2012 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

DGS EK YERLEŞTİRME TABAN VE TAVAN PUANLARI

2021 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2020 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2019 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2018 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2017 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2016 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2015 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2014 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2013 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2012 DGS Taban ve Tavan Puanları için tıklayınız.

2022- 2023 AKADEMİK YILI

DGS ÖDEME İŞLEMLERİ

1.   NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

1. Ödemelerini nakit olarak banka şubesi üzerinden yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz tüm Akbank şubelerinden öğrenci numarası ile, Albaraka Türk, Yapı kredi ve Vakıf Katılım şubelerinden ise öğrencinin TCKN si ile %5 peşin indirimli olarak ödeyebilirler.

1. İnternet bankacılığı üzerinden havale/EFT ile ödeme yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz öğrenci MEBİS otomasyon sisteminden peşin ödeme seçeneğini kullanarak %5 peşin indirimli ödeme tutarlarını öğrenip ödemelerini aşağıdaki banka hesap bilgilerine havale/EFT ile ödeyebilirler.

TÜRKİYE HALK BANKASI

ALTUNİZADE TİCARİ ŞUBE: 0896

HESAP NO (TL): 16000024

IBAN NO (TL): TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

ALICI ADI: İstanbul Medipol Üniversitesi

ÖNEMLİ NOT : Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur. Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır.

1. Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme seçeneğini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini Kredi kartı ile tek çekim %5 indirimli olarak ödeyebilirler.  Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

2.  KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME

Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1 - Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar

2 – Garanti Bankası Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

3 - Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

4 - Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

5 - Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

6 - QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Yukarıda sıralanan kartlar dışındaki kartlara taksitlendirme yapılamamaktadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

3.  OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri bankanın tüm şubelerinde görevlendirilen Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkililerine başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir.  Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için TIKLAYINIZ.

Albaraka Türk OTS bilgileri için TIKLAYINIZ.

Vakıf Katılım OTS bilgileri için TIKLAYINIZ.

Yapı Kredi OTS bilgileri için TIKLAYINIZ.

İstanbul Medipol Üniversitesi

İletişim Bilgileri: