Üniversitemizin akademik ve idari personelinin her türlü özlük işlemlerini kanun, tüzük, yönetmelik ve üniversitemiz yönergelerine göre yürütür. Dairenin temel görevi, doğru zamanda, doğru yerde, doğru insan ilkesi çerçevesinde insan gücü planlaması yapmak ve bu yönde politika geliştirmektir. Üniversitemizde ilk olarak göreve başlayanların uyum eğitimleri ile sürekli meslek içi eğitim sorumluluğunu taşır.

Üniversitenin insan gücü planlaması ve personel politikasıyla ilgili çalışmalar yapmak, personel sisteminin geliştirilmesi ile ilgili önerilerde bulunmak.

Temel Görevler

• Üniversite personelinin atama, özlük ve ayrılış işleriyle ilgili işlemleri yapmak, arşivlemek ve personel liste ve sayısal verilerini tutmak.
  • İdari personelin hizmet öncesi ve hizmet içi eğitim programlarını düzenlemek ve uygulamak.
  • Performans Değerlendirme sürecini planlamak, yürütmek ve sonuçları analiz edip geri bildirimlerde bulunmak.
  • İdari personelin performansının değerlendirilmesi için başarı ölçekleri geliştirmek, uygulamak ve sonuçları analiz edip geribildirimlerde bulunmak.
  • Rektörlük ve diğer resmi kurumlarca istenen çeşitli bilgi/istatistiklerin hazırlanması, resmi yazıların yazılması, arşivlenmesi, Üniversitemiz Bilgi işletim sistemimiz ve ilişkili olduğumuz diğer işletim sistemlerinin veri girişlerini sağlamak.
  • Verilecek benzeri görevleri yapmak.
Ekleme Tarihi: 16/12/2023 - 22:48Son Güncelleme Tarihi: 16/12/2023 - 22:52