TÜBİTAK’tan Dr. Bayram’a destek

26.12.2022

Dr. Öğr. Üye. Gülay Aras Bayram’ın projesi TÜBİTAK 1002 - A Hızlı Destek Modülü kapsamında kabul gördü.

medipol_unv_guney_kampus_01.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Üye. Dr. Gülay Aras Bayram’ın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Bayram’ın “Progresif Yapılandırılmış Nöromüsküler Eğitim Programının Denge, Performans ve Yaralanma Risk Tahmini Üzerine Etkisi: Amatör Futsal Takım Örneği” başlıklı çalışması TÜBİTAK 1002 - A Hızlı Destek Modülü kapsamında kabul gördü.

REKTÖR CERAN’DAN TEBRİK

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, projesi kabul edilen Bayram’ı tebrik etti. Ceran, “TÜBİTAK 1002 - A Hızlı Destek Modülünün amacı; üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamak. Bu kapsamda projenin kabulünden dolayı emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:28