Ana içeriğe atla

TÜBİTAK 1002-A projelerimiz kabul aldı

16.08.2023

İstanbul Medipol Üniversitesinden 2 akademisyen ve bir doktora öğrencisi, hazırladıkları projelerle TÜBİTAK 1002- A Hızlı Destek Modülü kapsamında desteklenecek.

lab.PNG

TÜBİTAK 1002- A Hızlı Destek Modülü kapsamında yapılan başvuru sonuçları açıklandı. İstanbul Medipol Üniversitesinden 2 akademisyen ve bir doktora öğrencisi hazırladıkları projelerle destek almaya hak kazandı. Destek almaya hak kazanan akademisyenlerimiz şu isimlerden oluştu:

Dr. Öğr. Üye. Banu Köse

“Koroner Arter Bypass Operasyonları İçin Makine Öğrenimi Temelli Risk Tahmini Sistemi”

Öğr. Gör. Görkem Ata

“Spinal Musküler Atrofili Çocuklarda Pulmoner Rehabilitasyon ile Kombine Gövde Kontrolü Egzersizlerinin Solunum Parametreleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi”

Doktora Öğrencisi Yasin Yıldırım

“Video Bazlı Denge Oyunları ile Denge Egzersizlerinin Görsel-Uzamsal Dikkat Üzerine Etkisinin Eeg Beyin Osilasyonları ile Araştırılması”

EN FAZLA 12 AY OLABİLİYOR

TÜBİTAK 1002 -Hızlı Destek Programı; üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli AR-GE projelerine destek sağlıyor. Program kapsamında projesi süresi en fazla 12 ay olabilirken 28 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başvurusu onaylanmış olan proje önerilerinde proje destek üst limiti burs dahil yıllık 75.000 TL.

Son Güncelleme Tarihi: 19/08/2023 - 13:30