‘Sağlıkla Yaşamak’ serisinin ikinci kitabı okurlarla buluştu

14.06.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın “Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak” isimli serinin ikinci kitabı raflardaki yerini aldı.

‘Sağlıkla Yaşamak’ serisinin ikinci kitabı okurlarla buluştu

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve İstanbul Medipol Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın “Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak” başlığıyla kaleme aldığı serinin ikinci kitabı okurlarla buluştu. “Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak- 2. Kitap” adıyla yayımlanan neşriyat, İstanbul Medipol Üniversitesi Yayınları arasından çıktı. Aydın, seride anıları ekseninde sağlık politikaları ve Sağlıkta Dönüşüm Programı başta olmak üzere Türkiye’nin yakın tarihindeki farklı dönemlere ışık tutmaya devam ediyor. Aydın, kitabı hakkında şöyle diyor: “İlk kitap, yakın dönem sağlık politika tarihinin tanığı olduğum cephesine bir giriş mahiyetindeydi. Serinin elinizdeki bu ikinci kitabıyla birlikte sağlıkta iz bırakan bir dönüşüm dönemine ait gözlemlerime rastlayacaksınız. Hedefleri, çabaları, gayretleri, yapılanları ve yapılamayanları elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Bu arada yeri geldikçe, düşüncelerimi, umutlarımı, kaygılarımı, sevinç ve üzüntülerimi de paylaşmadan edemedim.”

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:06