Rektör Ceran, Dinçer ve Toy’a plaket takdim etti

08.12.2021

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen Prof. Dr. Hasan Dinçer ve Dr. Muhammed Fatih Toy’a plaket takdim etti.

CERAN_TUBA-fb7c2200-6a55-44a6-b01d-33f2af77585f.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Dinçer ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammed Fatih Toy’u makamında kabul etti. Rektör Ceran, Prof. Dinçer ve Dr. Toy’u tebrik ederek plaket takdim etti. Dinçer, sosyal bilimler alanında, Toy ise mühendislik bilimleri alanında TÜBA-GEBİP Ödülü’ne layık görülmüştü.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 11:24