Öğrencilerimiz Samsun’da hedefi 12’den vurdu

08.03.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi, Samsun’da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’ndan iki kupa ile döndü.

okcu1

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2024 faaliyet programı kapsamında Samsun’da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası sona erdi. 36 farklı üniversiteden toplamda 203 sporcunun katıldığı yarışmalarda İstanbul Medipol Üniversitesi Klasik Yay Kadın Takımı ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyonda Makaralı Yay Kadın Takımımız ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Klasik Yay Kadın Kategorisi’nde üniversitemizi Deniz Şevval Yelken, Ayşe Sena Çetinkaya, Aydanur Küçük, Makaralı Yay Kadın Kategorisi’nde ise Sıla Karakaya, Hilal Itır Bayram ve Sena Yolcu temsil etti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2024 - 14:28