Medipol'e bahar erken geldi!

21.03.2011

Medipol'e bahar erken geldi!

d

Medipol Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün haftalardır hazırlıklarını yaptığı Yardım Panayırı büyük bir coşku içinde yapıldı. Lobide gerçekleştirilen panayırda, gün boyunca satın alınan yiyecek ve içecekler tüketildi, öğleyin yapılan müzik şöleninde coşku doruğa çıktı. Yapılan çekilişte bir öğrenci E-Book kazandı.

Panayır için, Sosyal Sorumluluk Kulübü Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saime Batırel ve Sağlık Kültür Spor Dairesinden Funda Karabağlı’nın koordinatörlüğünde günler öncesinden hazırlıklar yapıldı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin evlerinde hazırladıkları pasta, börek, kurabiye ve dolmalar sabah erkenden satışa sunuldu. Okula gelen öğretim üyeleri ve öğrenciler, buradan satın aldıklarıyla kahvaltılarını ettiler. Öğleyin ise coşkulu bir müzik ziyafeti yaşandı. Bilgi Teknolojileri Dairesi’nden Hamza Şen’in sunuculuğunda gerçekleştirilen programda yöresel dans gösterilerine eşlik eden öğrenciler, daha sonra gitar ve ney eşliğinde şarkılar söylediler. Gitarda Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Semih Sarp ve Diş Hekimliği Fakültesi’nden Esat Buğrahan Toksöz sahne alırken, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Yasemen Velioğlu’nun ney performansı uzun süre alkış aldı. Araştırma Görevlisi Sevda Er sahne aldığında coşku doruğa çıktı. Geçmişte profesyonel müzik eğitimi de alan Er, yorumladığı şarkı ve türkülerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Programın sonunda, alışveriş yapan öğrenciler arasında yapılacak çekilişe geçildi. Çekilişi, Rektör Sabahattin Aydın yaptı. Öğrencilerin tezahüratları arasında piste gelen Prof. Dr. Sabahattin Aydın, E-Book’u kazanan öğrenciyi açıkladı. Yapılan çekilişte Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencisi Güray Şener E-Book kazandı. Sosyal Sorumluluk Kulübü Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saime Batırel, elde edilen yaklaşık 1700 TL tutarındaki meblağın, sosyal sorumluluk çalışmalarında kullanılacağını söyledi.

21 MART 2011

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:55