Medipol Hukuk, Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği üyesi oldu

24.08.2015

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Avrupa’daki hukuk fakültelerinin çeşitli faaliyetler altında bir araya geldiği Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği’nin üyesi oldu.

-ad55-1c9ba3388b2b-Kavacik_kampus_Avrupa_hukuk.jpg

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi, hukuk eğitiminde reform süreçlerinin koordine etmek, üniversitelerarası işbirliğini sağlamak ve hukuk eğitiminin Avrupalılaşması yönünde faaliyetler gösteren Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği’nin üyesi oldu. Medipol Hukuk, Avrupa Komisyonu’nun desteği ile çalışmalarını sürdüren Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Laurence W. Gormley’in daveti ve üyelerinin onayı ile Birliğin üyesi seçildi. 1995’te kurulan ve uluslararası statüye sahip olan Birlik, her yıl üyelerinin katılımıyla konferanslar düzenliyor ve hukuk eğitiminin farklı yönlerine dair konuların tartışılması için platformlar oluşturuyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 09:10