Kurucu Rektör Prof. Aydın’ın yeni kitabı çıktı

23.12.2021

Başlıksız-1-066e3d1e-6bbb-45f8-9bf2-fa4634fc8854.jpg

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve İstanbul Medipol Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın “Akademi, Bürokrasi, Siyaset Sarmalında Sağlıkla Yaşamak- 1” isimli yeni kitabı okurlarla buluştu. Aydın, İstanbul Medipol Üniversitesi Yayınları arasından çıkan kitabında anıları ekseninde sağlık politikaları ve Sağlıkta Dönüşüm Programı başta olmak üzere Türkiye’nin yakın tarihindeki farklı dönemlere ışık tutuyor. Aydın, kitabı hakkında şöyle diyor: “Hatıralarımı kronolojik olarak anlatma gibi bir niyetim yok, maksadım kendimi de anlatmak değil. Hatıralarımın ışığında bir dönemin sağlık politikalarının arka planına göz atabilmek istiyorum. ‘Akademi, bürokrasi ve siyaset üçgenindeki sağlık politika hikâyesini’ bazen siz muhatabımla, bazen de kendi kendimle tartışarak anlatmaya çalışıyorum.”

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 11:49