İYBF mezunları Güney Kampüs’te bir araya geldi

17.08.2022

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ile Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen mezunlar buluşması, 2019, 2020, 2021 ve 2022 mezunlarını bir araya getirdi.

iybf

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ile Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen mezunlar buluşması Güney Kampüs’te gerçekleşti. 2019, 2020, 2021 ve 2022 İYBF mezunlarının bir araya geldiği etkinlikte mezunlara seslenen İYBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, üniversitemizin, mezunların omuzlarında yükseleceğini söyledi. Medipol mezunlarının yarının iş ve akademi dünyasında toplum önderleri olacağına inandığını kaydeden Silahtaroğlu, Kariyer Ofisi ve Mezunlar Ofisine etkinlikteki katkılarından dolayı teşekkür etti. Mezunlar Ofisi Sorumlusu Serkan Orhan ise İstanbul Medipol Üniversitesinin mezunlarının hep yanında olduğunu ve buluşmaların devam edeceğini ifade etti. Buluşma, öğrencilerimiz tarafından kurulan müzik grubu Abes’in mini konseri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:58