Eczacılık Fakültesi dış paydaş toplantısı düzenledi

10.07.2020

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi çevrim içi dış paydaş toplantısı düzenledi.

Hbaerguney-bbea84ce

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından sektör ve üniversite ortaklığını geliştirmek amacıyla çevrim içi ‘Dış Paydaş Toplantısı’ düzenlendi. Zoom Meeting üzerinden yapılan toplantıya Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Omurtag, Antalya Eczacı Odasından Başkan Mehmet Ertekin ile Üye Salih Baybars Türkiş, Eczacının Sesi Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gençosmanoğlu, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikasından (İEİS) Endüstriyel İlişkiler Grup Müdürü Ferda Fındık Yakar ile Üniversite -Sanayi iş birliği Koordinatörü Vedat Eğilmez, Sağlık Ürünleri Derneği (SURDER) Başkanı Kazım Dinç, Merkez İlaç Genel Müdürü Seda Ekşi Türker, Medipol Mega Üniversite Hastanesi Baş Eczacısı Yıldız Aymış Türkaydın, Etkin Eczacılar Derneği Kurucu Başkanı Asuman Çakıroğlu ile Etkin Eczacılar Derneği Başkanı Hümeyra Cömerter ve fakültemizden akademisyenler katılım gösterdi. Toplantıda Dekan Omurtag, fakülte ve pandemi sürecindeki eğitime dair bilgiler verirken, katılımcılar eczacılık mesleğinin gelişimine dair fikirlerini ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 24/02/2023 - 11:06