Dış paydaşlar, Eczacılık Fakültesi için bir araya geldi

21.06.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dış Paydaşlar Toplantısı’nda donanımlı personel ihtiyacı ve mesleğin geleceği ile ilgili konular masaya yatırıldı.

ssss

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından üniversite-sektör iş birliğinin gelişmesi için ‘Dış Paydaşlar Toplantısı’ düzenlendi. Dış paydaşların görüş ve önerilerinin alındığı toplantıya başta İMÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Recep Öztürk olmak üzere Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Davut Arpa, TEB 2. Başkanı Sinan Usta, İVEK Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Tokaç, Eczacının Sesi Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan Gençosmanoğlu, Eczacı Özlem Demir, İEİS’ ten Ecz. Ferda Fındık Yakar, SURDER Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Yekta Alper, Berko İlaç A.Ş.’den Ecz. Serkan Aykut Adalmaz, İLKO İlaç A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ayhan Güçlü, İMÜ Hastaneler Kompleksi Başeczacısı Ecz. Yıldız Aymış ile çok sayıda akademik personel katılım gösterdi. Kavacık Güney Kampüste düzenlenen toplantıda eczacılığın yeni gereksinimleri, donanımlı personel ihtiyacı ve mesleğin geleceği ile ilgili konular tartışmaya açıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:27