“Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü” Medipol’de konuşuldu

17.03.2015

Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği “Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü” konferansında anne baba çocuk ..

bb96deb5-3c66-4e2e-b90b-e4d7b0355109-cocukgelisimietkinlik.jpg

13 Mart 2015 tarihinde Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlik Kavacık Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Medipol Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri de katıldı. Konferans kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Haluk Yavuzer, çocuk gelişimi alanındaki elli yıllık deneyimini öğrencilerle paylaştı. Yavuzer konuşmasında, anne baba ve çocuk iletişiminin çocuğun gelişiminde büyük rol oynadığını söyledi. Konferansın ikinci bölümünde konuşan Psikolog Hande Büyükuncu, dünyada hala geçerliliğini koruyan ve okul öncesi eğitimde önemli yaklaşımlardan olan ‘Montessori ve Reggio Emilia Yaklaşımları’nı karşılaştırmalı olarak anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:02