Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne AB’den destek

23.02.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün ortaklarından biri olduğu Erasmus+ projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenecek.

medipol_unv_guney_kampus_gece.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünün ortakları arasında yer aldığı “Building Educational and Research Capacities in Nutrition and Dietetics in Central Asia” başlıklı proje Avrupa Birliği tarafından desteklenmeye hak kazandı. International University of Kyrgyzstan’ın koordinatör olduğu projede Orta Asya’nın beslenme ve diyetetik alanında eğitim ile araştırma kapasitenin artırılması ve beslenme alışkanlıklarının değiştirilerek toplum sağlığının iyileştirilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencilerinin iletişim ağlarını geliştirmeyi amaçlayan projede Prof. Dr. Gülgün Ersoy ile Doç. Dr. Indrani Kalkan takım lideri olarak sorumluluk üstleniyor. Projede Dr. Öğr. Üye. Hande Bakırhan ile Öğr. Gör. Merve Güney Coşkun ise takım üyesi olarak yer alıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:10