Sürdürülebilir Kalkınma Fuarı ve Zirvesi

25.10.2023

Kariyer Merkezi ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi

İstanbul Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Fuarı ve Zirvesi Afişi.jpg

Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer Merkezi ve iş birliğinde 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde "Sürdürülebilir Kalkınma Fuarı ve Zirvesi" düzenlenmiştir.
Öğrenciler iş dünyası ile bir araya getiren etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Öztürk yapmıştır.
2 gün süren zirveye sürdürülebilirlik alanında çalışmaları bulunan farklı sektörlerden iş dünyasına yön veren 30’u aşkın firma katılırken iş dünyasına ilk adımı atmak için marka temsilcileriyle bire bir görüşme fırsatı elde eden öğrenciler Sürdürülebilir kalkınma Amaçları hakkında da bilgi sahibi olmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 23/01/2024 - 11:51