TRACK 2 MIDTRACK SINAVI ÖĞRENCİ VE SINIF LİSTELERİ

04.01.2024

İngilizce Hazırlık 2. Dilim Midtrack sınavı 6 Ocak Cumartesi günü Kavacık Yerleşkesinde A ve C Bloklarda gerçekleşecektir. Sınav LOW/HIGH seviyeler için 10.00’da, MEDIUM seviyeler için 12.00’de, ikinci öğretim öğrencileri için 18.00’da yapılacaktır. Sınav derslikleri, normal dersliklerden farklı olabilir. Lütfen sınav saat ve dersliğinizi öğrenci numaranızla aşağıdaki listeden kontrol ediniz.

TRACK-2-MIDTRACK-EXAM-LIST

Listede numarasını bulamayan öğrenciler kendi seviyelerinin sınav başlangıç saatinden (LOW seviye için 09.00’de, MEDIUM seviye için 11.00’da) bir saat önce A Blok AZ-01 numaralı dersliğe başvurarak sınava nerede gireceklerini öğrenebilir.

Sınavda dikkat edilmesi gerekenler:

• Öğrencilerin sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin yanında geçerli bir kimlik, ehliyet veya pasaport bulundurması zorunludur.
  • Öğrencilerin sınava gelirken kendi kurşun kalemlerini ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir. Sınav süresince silgi alış-verişi yasaktır.
  • Akıllı telefon ve saatlerin sınav başlangıcında uçak moduna alınıp kapatılarak sınav gözetmenine teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Optik kağıdını doğru şekilde doldurmak öğrencinin sorumluluğundadır. Kitapçık türünün işaretlenmemesi veya optiğin yanlış doldurulması sonucunda öğrenci 0 alacaktır.
  • Dinleme bölümü başladıktan sonra gelen öğrenciler, ilgili dinleme parçası bitene kadar sınava alınmayacaktır.
  • Öğrenciler sınav başladıktan sonra 40 dakika boyunca sınavdan çıkamazlar. Sınavını bitiren öğrencilerin koridorda beklemesi yasaktır.
  • Acil durumlar haricinde sınav esnasında tuvalet kullanımına izin verilmeyecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 07/03/2024 - 08:58