T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Personel Taşıma Hizmeti Alımı İhale İlanı

T.C.

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

PERSONEL TAŞIMA HİZMETİ ALIMI İHALE İLANI

Personel Taşıma Hizmeti Alımı, T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi İhale Yönetmeliğinin 22’nci maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2023/003

1. İdarenin

a-) Adresi: T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Mahallesi Ekinciler Cad. No:19 Kavacık/Beykoz/İstanbul

b-) Telefon ve Faks Numarası: 0216 681 53 59-0216 681 53 18

c-) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

d-) İhale Dokümanının Görülebileceği ve Satın Alınabileceği Adres: T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi İhale ve Tedarik Yönetim Ofisi Kuzey Kampüs Kavacık Mahallesi Ekinciler Cad. No:19 Kavacık/Beykoz/İstanbul

e-) İhale Dokümanı Satış Bedeli :350,00 TL (İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.)

f-) İhale Doküman Bedelinin Yatırılacağı Banka Hesabı: İstanbul Medipol Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı (Hesap Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi- IBAN TR38 0001 2009 8960 0010 2609 38)

g-) İhale Usulü:Açık İhale Usulü- T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi İhale Yönetmeliği Madde 22

2. İhale Konusu İşin

a-) Niteliği, Türü ve Miktarı: 21 güzergahta 36 ay süreli personel taşıma hizmeti(Ayrıntılı bilgi ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnamededir.).

b-) Yapılacağı Yer: İstanbul il sınırları içinde bulunan ve Teknik Şartnamedeki güzergâh listesinde belirtilen yerler.

c-) İşe Başlama Tarihi: Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 2 gün içinde işe başlanacaktır.

d-) Sözleşmenin Süresi: 36 aydır.

3. İhalenin

a-) Yapılacağı Yer: T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey Kampüsü A Blok Senato Odası.

b-) Tarihi ve Saati: 13.02.2023- 11:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1.  İstekliler, aşağıda sayılan belgeleri ve yeterlilik kriterlerini, teklifleri kapsamında idareye sunmaları gerekmektedir.

4.1.1. Mesleki faaliyetini sürdürdüğüne dair son bir ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi/Oda Kayıt Belgesi,

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

4.1.4. Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu (%3),

4.2. Ekonomik ve Mali Yeterliliğe İlişkin Belgeler

4.2.1. Bankalardan Temin Edilecek Belgeler: İsteklinin teklif ettiği bedelin %20'sinden az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. Banka referans mektubunun ilk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş olması zorunludur.

4.2.2. İş Hacmini Gösteren Belgeler: İsteklinin 2021 Yıllık Cirosu Min. 150.000.000,00 TL olması gerekmektedir.

4.3. Mesleki ve Teknik Yeterliliğe İlişkin Belgeler

4.3.1. İş Deneyimini Gösteren Belgeler: İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet alımlarıyla ilgili iş deneyimini gösteren belgeleri sunması zorunludur. İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 50'sinden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

4.3.2. Benzer İş Olarak Kabul Edilecek İşler: Kamuda ve/veya öze sektörde personel taşıma ve/veya öğrenci taşımacılığı hizmeti yapmış olmak

4.3.3. Öz Mala İlişkin Hususlar: İsteklinin kendisine ait İstanbul plakalı en az L serili 120 adet minibüs ve en az 7 adet midibüs olacak ve bu hususu ihalede (araç ruhsatı) belgelendirecektir. İsteklinin ihale kapsamında güzergâhlarda çalıştıracağı servis araçlarından 2 adet 16’lık ve 7 adet 27’lik kapasiteye sahip olan araçlar, kendi öz malı olacaktır.

4.3.4. Sicil, İzin, Ruhsat vb. Belgeler: İstekliler ihale tarihi itibariyle geçerli olmak üzere aşağıdaki belgelere sahip olmalı; İBB TUHİM tarafından verilen Servis Taşımacılığı Yetki Belgesi ile A Grubu Seyahat Acentesi Belgesi ve D2 Belgesi.

4.4. Kalite ve Uluslararası Standartlara ilişkin belgeler

4.4.1. İstekliler ihale tarihi itibariyle geçerli olmak üzere;TS 12257 Hizmet Kapsamlı TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, Kapsamı “Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Hizmetleri” olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, TS ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi.

5. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey Kampüsü İhale ve Tedarik Yönetim Ofisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

6. İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

7. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

8. İhaleye yeterlilik kriterlerini taşıyan tüm yerli ve yabancı istekliler katılabilecektir.

9. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

10. Teklif veren istekliler ihale tarihi itibariyle ihalelerden yasaklı duruma düşmemiş olmalıdır.

11. İsteklilerin, ihale tarihinde 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasının (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde belirtilen durumlarda olmaması gerekmektedir. İhale üzerinde bırakılan istekli, sözleşmeye davet yazısının bildirim tarihini izleyen on iş günü içinde sayılan durumlarda olmadığına dair belgeleri idareye vermek ve sözleşmeyi imzalamak zorundadır.

Son Güncelleme Tarihi: 06/02/2023 - 14:04