Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Muafiyet Başvuruları

08.02.2023

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi muafiyet başvuruları 09-17 ŞUBAT 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

*Öğrencilerimiz, bahar dönemi için muafiyet başvuru evraklarını Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu İstenen Evraklar:

• Başvuru Formu (ıslak imzalı hali taranmış)
  • Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Not Dönüşüm Tablosu

Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız. (Formun eksiksiz olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir). Muafiyet formunda eksik veya hatalı yazılan dersler işleme alınmayacaktır.

** Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Akademik→Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu-Programlar→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Son Güncelleme Tarihi: 08/02/2023 - 18:38