Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınavı Başvuruları

26.04.2023

Mazeret Sınavı Başvuruları MEBİS sisteminden (online) yapılacaktır. (Taleplerim Sekmesinden)

Mazeret Sınavları 15-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, sınav takvimi üniversitemiz web sitesinde ayrıca ilan edilecektir.

Sınav şekli Ödev/Proje olan derslerin mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Sınav çakışması veya Sağlık Raporu sebebiyle ara sınavlara katılamayan öğrenciler mazeret sınavı talebinde bulunabilirler. Sağlık raporları rapor düzenleme tarihini izleyen 5 (beş) iş günü içerisinde sekreterliğe teslim edilmesi gerekmektedir.

Sağlık Raporunun olduğu gün içerisinde aynı gün olan diğer sınavlara girilmemesi gerekmektedir. (Girilen sınavlar geçersiz sayılacaktır.)

Mebis sisteminde sorun yaşayan öğrenciler ekran görüntüsü ile başvuruda bulunmalıdır.

Sağlık raporu veya sınav çakışması gibi haklı, geçerli mazereti bulunmayan öğrencilerin mazeret başvuruları kabul edilmeyecektir.

NOT: Belgelenmeyen Hiçbir Mazeret Başvurusu Kabul Edilmeyecek Olup Otomatik Olarak Reddedilecektir. Öğrencilere Herhangi Bir Geri Dönüş Sağlanmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 01/06/2023 - 10:22