Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ders Muafiyeti Başvurusu

22.09.2023

Meslek Yüksekokulumuzun programlarında ÖSYM tercihleri ile yerleşip kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizin güz dönemi için muafiyet taleplerini 25 Eylül - 10 Ekim 2023 tarihleri arasında yüz yüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusunda Teslim Edilecek Evraklar

• Başvuru Formu
  • Ders İçerikleri (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız. (Formun eksiksiz olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurulması gerekmektedir.)

*Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Akademik>Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu>Programlar>İlgili Program>Program bilgileri>Ders planı ve AKTS kredileri>Ders Listesi

Son Güncelleme Tarihi: 22/09/2023 - 10:10