REPEAT ÖĞRENCİLER İÇİN OXFORD ENGLISH FILE ÖDEVLERİNİN SIFIRLANMASI- GÜNCELLEME!!!

23.10.2023

İngilizce Hazırlık Eğitiminde ikinci yılını okuyan ve geçen yıl orijinal English File kitaplarını alıp ödevleri yapan öğrencilerimizin, geçen seneden yapılmış olan aktivitelerin sıfırlanması ve bu seneki online ödevlerini yapabilmesi adına aşağıdaki linkte bulunan formu doğru bilgilerle doldurması gerekmektedir.

Ödevlerinizi sıfırlamazsanız, geçen yıl yaptığınız ödevler için herhangi bir puan alamazsınız.

Bu başvuru formu yoğun talep üzerine 01.11.2023 ÇARŞAMBA gün bitimine kadar uzatılmıştır. Bu tarihten sonra yapılacak herhangi bir başvuru değerlendirilmeyecektir.

BU FORMU DOLDURMAMANIZ DURUMUNDA, GEÇEN YIL YAPTIĞINIZ ONLINE ÖDEVLERDEN PUAN ALAMAZSINIZ.

ONLINE ÖDEV SIFIRLAMA BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi: 26/10/2023 - 14:58