Online Dersler ve Microsoft Teams

28.09.2022

Dün açıklanan programa göre EFT/SS/LAW/MED/APT birimlerinde ders alacak olan öğrencilerin Perşembe ve Cuma online dersleri vardır. Bu birimlerde yer alan öğrenciler MEBIS üzerinden ilgili sınıflara atanmışlardır. Öğrenciler, Microsoft Teams uygulamasını bilgisayarlarına veya telefonlarına kurup, öğrenci mailleri ile (@std.medipol.edu.tr uzantılı ve MEBIS şifreleri ile giriş yaptıkları) giriş yaparak otomatik atanmış olacakları Teams ekibinde online derslerini takip edebilirler. Teams uygulamasının nasıl kullanılabileceğine dair bir kılavuz aşağıda verilmiştir.

Teams-Student-Orientation-Turkish

Microsoft Teams’e girmekte problem yaşayan öğrencilerin sorunun çözümü için [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir.

Öğrenciler MEBIS üzerinde Hazırlık altında görünmüyorlarsa, ders atamaları öğrenciler Hazırlık’a eklendikten sonra yapılabilecektir. ENA/TH/EDU/UTF birimlerindeki öğrencilerin online dersleri Pazartesi ve Salı günleri olduğundan MEBIS üzerinden grup atamaları Cuma gününe kadar yapılacaktır. Bu öğrenciler de aynı şekilde yukarıda verilen kılavuzu takip ederek Cuma gününden sonra Teams hesaplarına giriş yapmaları halinde sınıf Teams ekiplerini görüntüleyebilecek ve derslerini çevrimiçi olarak takip edebileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 17/01/2023 - 12:31