Mezuniyet Töreni

26.04.2022

Sevgili 2022 Mezunlarımız ve Saygıdeğer Ailelerimizin Dikkatine

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aldığımız hava tahmin raporuna göre 27-28-29 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul’da beklenen sağanak yağış nedeniyle öğrenci ve ailelerimize mağduriyet yaşatmamak adına Cemile Sultan Korusu’nda yapılacak törenler Kavacık Güney Kampüse alınmıştır.

Buna göre;

• 27 Haziran (Pazartesi) tarihli Eğitim Fakültesi
  • 27 Haziran (Pazartesi) tarihli İletişim Fakültesi
  • 28 Haziran (Salı) tarihli Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi törenleri Kavacık Güney kampüs giriş kat fuaye alanına

• 27-28-29 Haziran (Pazartesi-Salı-Çarşamba) tarihli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu törenleri Kavacık Güney Kampüs Kapalı Spor Tesisine alınmıştır.

29 Haziran 2022 (Çarşamba) tarihli İşletme ve Yönetim Bilimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi törenlerinin muhtemel yer değişikliği hakkındaki karar pazartesi günü ilan edilecektir.

Kampüslere çekilen mezuniyet töreni programı için tıklayınız.

Bilgilerinize önemle arz ederiz.

Bilgi Talep Formu