İstanbul Gedik Üniversitesi TTO Ofisini Ziyaret Etti

20.06.2023

Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, Gedik Test Merkezi Müdürü Dr. Uğur Gürol, PhD. ve Gedik TTO ekibi TTO ofisini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete üniversitemizden Prof. Dr. Recep Öztürk, Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, TTO Genel Müdür Yardımcısı Av. Safiye Soyupak, Üniversite Sanayi İş Birliği Ofis Sorumlusu Ayşe CENGİZ, Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Pınar Eylem Yılmaz ÜSİ Uzmanı Narin Tanış ve Uzman Yardımcısı Emirhan Canbulat, Girişimcilik Merkezi Ofis Sorumlusu Kübra AYCIL, Proje Destekleri Uzmanı Tuğçe Türkay, Medya ve İletişim Uzman Yardımcısı Yaren Ö. katılım sağladı.

İş birlikleri yapılabilecek alanların da konuşulduğu toplantı verimli bir şekilde tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 20/06/2023 - 14:29