İletişim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Genel Sınav Takvimi

30.12.2022

Değerli Öğrencilerimiz,   Güz Dönemi GENEL sınavlarında sınavları çakışan öğrencilerimizin, çakışan sınavlarıyla ilgili olarak 04 Ocak 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar hangi sınavlarının çakıştığına ilişkin Fakülte Sekreterliğine dilekçeyle müracaat etmeleri zorunludur. Belirtilen tarihe kadar sınavı çakışan öğrencilerimiz dilekçeyle Fakülte Sekreterliğine başvurdukları takdirde çakışan sınavlarına sorunsuz girecek şekilde düzenleme yapılacaktır. Belirtilen tarihe kadar çakışan sınavlarını bildirmek için fakülte sekreterliğine başvurmayan öğrenciler çakışan sınavlarından ancak birine girebileceklerdir. GENEL sınavına giremedikleri sınavın Bütünleme sınavına daha sonra BÜTÜNLEME sınavı olarak girebileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 30/12/2022 - 19:20