Hukuk Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Muafiyet Başvuruları

11.09.2023

2023-2024 eğitim öğretim yılı muafiyet başvurularını 15.09.2023 tarihine kadar [email protected] adresine, başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosyası şeklinde gönderebilirsiniz.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir).
  • Muafiyet Başvuru Formu (Öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir.)

*Hukuk Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız.

** Öğrenci transkriptinde yer alan, başarılı olduğu ve muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Öğrenci sadece Fakülteye kayıtlı olduğu dönem başında muafiyet başvurusunda bulunabilir. Sonraki dönem ve yıllarda muafiyet başvurusunda bulunamaz.

***Hazırlık sınıfına devam eden öğrenciler hazırlık sınıfını tamamlayarak kendi programlarında eğitime başladıktan sonra ders transfer başvurularını yapabilirler.

****Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz www.medipol.edu.tr sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→Hukuk Fakültesi→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi

Son Güncelleme Tarihi: 14/09/2023 - 12:45