Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortalama Şartı İle Kurumlararası (Yurt İçi- Yurt Dışı) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

27.07.2023

İngilizce Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt Dışı Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı (Türkçe) Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 07/08/2023 - 13:32